Інтереси Гетманцева проти грального бізнесу. Соцмережі “нагадують”

Здогадки оглядачів ринку вкотре підкріплені фактами. Про те, що ситуація на гральному ринку - не боротьба проти “руснявих” і нечесних, а банальний розподіл.

“Освіжив” пам’ять про причетність до так званого “розподілу” грального бізнесу нардепа і очільника податкового комітету Данила Гетманцева журналіст Василь Крутчак. На своїй сторінці у Фейсбуці опублікував світлини у підтвердження того, що у незамислуватих схемах Гетманцева замішана і його мати - Олена Дмитрівна.

“Є фірма «НЬЮ ПРОПЕРТІ», основи видом діяльності цієї фірми є - Надання в оренду нерухомого майна. Одним із співвласників цієї фірми є 69-річна Олена Дмитрівна (мама Гетманцева). За цією фірмою зареєстрована нерухомість в Івано-Франківську по вулиці Незалежності, 61. Заходимо через Google-maps і бачимо що саме в будинку, що по вулиці Незалежності, 61 знаходиться «Лотомаркет», чудеса!” - пише журналіст Василь Крутчак.

Данилові Гетманцеву давно “шиють” зв’язки з лотереями, які, звісно, не в минулому. «Лотомаркет» входить до структури «МСЛ державні лотереї», до якої саме Данило Гетманцев мав стосунок і не спростовував цього.

Для тих, хто пропустив останні новини: саме головний податківець країни очолив боротьбу з гральним бізнесом. Інформаційна кампанія про шкоду гемблінгу і безпросвітну лудоманію військових почалась з вкидів у ЗМІ про шалені заробітки через свободу рекламуватись. Далі була скандальна петиція, увага Президента і рішення РНБО. Із “закромів” дістали законопроект минулого року, переписавши його до невпізнаванності - 9256-д. Наразі його готують до другого читання, але попередньо Данило Гетманцев анонсував, що коли документ проголосують, рекламувати гральний бізнес заборонять повністю.

“Реклама буде заборонена. Повністю, крім реклами безпосередньо в гральних закладах. Спонсорство також” - написав він у своєму Телеграм-каналі.

Експерти і цю, і інші норми, які прописані у майбутньому законі, вже розкритикували.

Заборона спонсорства спорту поставить на стоп розвиток спортивних клубів України. Норма про недопуск на ринок навіть тих інвесторів, які одразу ж вийшли з російського ринку після повномасштабного вторгнення - закриє доступ для закордонних інвестицій. Подейкують, що в той час, поки Данило Гетманцев грає в борця за справедливість, свої інтереси у “наведенні ладу” на гральному ринку має і очільник Мінцифри Михайло Федоров. Який, начебто, планує створити Асоціацію грального бізнесу просто при Офісі Президента…


ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Рахунки Pin-Up і Vbet заблоковані. Офіційно! 

Лотерейники VS легали. Гетманцев радісно повідомив про тотальну заборону на рекламу азарту 

“Якщо рекламу букмекерів заборонять - це вб'є спортивну галузь”. Ексклюзивне інтерв'ю з футбольним експертом

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин