Заробляв мільйони, а забанять за 100 тисяч? Оце так історія з Британії!

Футболіст «Вест Гема» Лукас Пакета, як повідомлялось раніше, попався на футбольних ставках. Цього діючим гравцям робити не можна. Ще гірше те, що Пакета ставив… на свої матчі.

Ну це взагалі гірше нікуди. Одразу почали обговорювати довічну дискваліфікацію пана Лукаса. А сьогодні зʼясувалось, через які саме ставки він може достроково завершити карʼєру.

Виявилось, роковими стали ставки на отримані жовті картки. В сумі вони потягнули лише на 100 тисяч фунтів. Як же по-дурному втрачати через ці кошти контракт у лізі, де зарплати рахуються мільйонами!

Нещодавно Пакета був кандидатом на перехід до славетного «Манчестер Сіті», але сам себе поховав. Памʼятайте: азарт азартом, але закон порушувати не можна.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Рахунки Pin-Up і Vbet заблоковані. Офіційно!

“Якщо рекламу букмекерів заборонять - це вб'є спортивну галузь”. Ексклюзивне інтерв'ю з футбольним експертом

Вважайте, пронесло! First Casino довелось платити за нахабного СММника – щоправда, ці 5 млн грн пішли на ЗСУ, тож ми тільки за

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин