89,7% українців ніколи не грали в азартні ігри. А як же скандал навколо військових?

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей опитала 13 486 українців заради вивчення їх ставлення до галузі. Як виявилось, лише 1383 респонденти мають такий досвід.

Цікаво, що тепер робити із заявами про українських військових, які геть-чисто програють всі зарплати та премії. Ми про скандал, який дійшов аж до Президента і спровокував появу неоднозначного рішення РНБО. Тоді Твіттером та фейсбуком ширилося, що, мовляв, українські військові масово грають в онлайн-казино на передовій та навіть здають у заставу зброю, аби пограти.

Піклуватись про ЗСУ – це нормально. Та чи є нормальним підхід, де перша ж соціологія показує інші результати?

Повернемось до опитування. Окрім цього, виділимо зростання частки онлайн-ігор на ринку. Якщо раніше показник складав 64%, то тепер він сягнув 82,3%. А от наземні заклади мали 28%, але тепер скотились до відмітки 17,7%.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще більше новин про гральний бізнес України та світу: 

Ломбардам заборонили брати у заставу товари для військових. Чому це вважають недостатнім? 

Давно відкрите питання. Розбір рішення РНБО з представником Центру відповідальної гри

“Почнуться скандали у банках…” Банкір про рекомендації для фінустанов від РНБО

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин