Зал гральних автоматів в запорізькому готелі Intourist залишається!

Вчора, 19 березня, КРАІЛ ухвалила рішення надати готелю відповідний дозвіл. Вперше такий дозвіл готелю видали у 2021 році. Тоді йшлося про приміщення загальною площею 468,5 кв. м. До літа 2023 року там працював зал гральних автоматів Slots City.

Попередній дозвіл КРАІЛ вчора визнала таким, що втратив чинність, а натомість видала новий. У ньому вказана площа для відкриття грального залу у 573,8 кв. м.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України і світу: 

Замість допомоги - цитата з закону. Гравці скаржаться на податок на виграш 

Суд визнав: заблоковану ТОВ-ку, яка працювала на Pin-Up - контролювали росіяни. Тим часом у компанії підчищають згадки про це у ЗМІ

112 проваджень про незаконний гемблінг. А що з онлайном? 

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин