Великі вибори – чесна гра, інакше ніяк. Американський політик вже поплатився за нелегальний гемблінг

У США стався скандал через одного з кандидатів Демократичної партії на пост у окрузі Віго (штат Індіана). Він уже планував майбутні кроки у політичній карʼєрі, але завадили «подвиги» у нелегальному азарті – 10 років тому кандидат мав за це судимість.

Звісно ж, про такі почесні сторінки у власній біографії політик вирішив не розповідати. Тому йому допомогли побороти цю зайву скромність: два анонімних листа до місцевих ЗМІ виправили цю прикру ситуацію.

Як виявилось, у 2011 році поліція проводила рейд по нелегальних гральних закладах. Серед затриманих у одному зі спортивних барів, які насправді збирались там для гри в карти, був і майбутній кандидат.

Шануйте лише легальний азарт, потім зможете балотуватись у США без таких проблем!

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

“Термінового нічого після рішення РНБО не станеться”. Ексклюзивне інтерв’ю від The Gambler

“Почнуться скандали у банках…” Банкір про рекомендації для фінустанов від РНБО

Давно відкрите питання. Розбір рішення РНБО з представником Центру відповідальної гри

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин