Steam заплатив росіянину! Хоча ні, стривайте… Не зрада! Зараз розповімо, що це та чому нам так смішно

Ситуація наступна. Російський розробник ігор звернувся до сервіса Steam, аби той виплатив йому кошти за продаж ігор. Той слухняно виконав вимогу. Але зради не вийшло.

Здавалося б, переможна бравада росіянина (він мав отримати 1161 долар) була дещо зіпсована геополітичним становищем Росії. Бо банк врахував відсутність у росіян системи SWIFT та зняв 1000 доларів як комісію.

Ось що буває, коли ти забуваєш, що не живеш у нормальній державі. Що ж, пане розробнику, 161 долар – теж гроші. Зате ти можеш далі сидіти в Росії, це ж наче безкоштовно.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Давно відкрите питання. Розбір рішення РНБО з представником Центру відповідальної гри

“Почнуться скандали у банках…” Банкір про рекомендації для фінустанов від РНБО

“Термінового нічого після рішення РНБО не станеться”. Ексклюзивне інтерв’ю від The Gambler

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин