Пора щось поміняти! Швеція нарешті оновить правила роботи лотерей!

Шведський уряд помітив, що лотереї досі діють під кумедними обмеженнями: ця діяльність дозволена лише застарілому списку лотерей, який був би актуальний десь 30 років тому.

Оператори з державною ліцензією на проведення лотерей можуть пропонувати клієнтам лише розваги зі скретч-картками, іграми на числа чи ймовірності. Немов якийсь літній табір для підлітків.

Помилка таїлась у механізмі узгодження. Дозвіл отримували не нові компанії, а певні види ігор, і вже їх запроваджували компанії. Новий акцент буде зроблено на можливості лотерей розробляти нові продукти.

Урядовці вже вивчили ринок. Вони кажуть, що без обмежень роботу почнуть нові лотереї. Список дозволених розваг видалять (на думку редакції, його заново сформують трохи згодом, по факту).

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Ломбардам заборонили брати у заставу товари для військових. Чому це вважають недостатнім? 

Давно відкрите питання. Розбір рішення РНБО з представником Центру відповідальної гри

“Почнуться скандали у банках…” Банкір про рекомендації для фінустанов від РНБО

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин