Полювання на покер-клуби. Ще один «накрили» у Червонограді!

Так званий клуб спортивного покеру облаштували троє чоловіків з Червонограду Львівської області. Приміщення для цього орендували, а гравців залучали за допомогою Телеграму. Там канал позиціонувався, як такий, що оповіщає про турніри зі спортивного покеру, однак у сповіщеннях насправді була інформація про проведення кеш-ігор на гроші.

Днями нелегальний гральний заклад таки накрили. Судячи з коментарів під новиною у міському пабліку - про нього містяни знали давно.

Під час обшуку там вилучили покерні столи, гральні карти, кнопки дилера, фішки, телефони, банківські картки, гроші та інші речові докази. Орієнтовна вартість за все, разом з готівкою - 200 тисяч гривень.

До суду вже направили обвинувальний акт, до відповідальності притягнуть усіх трьох організаторів. 

До організаторів покеру правоохоронці «нерівно дихають» від початку року. Місяць тому у Бюро економічної безпеки заявили про викриття мережі підпільних покер-клубів у Києві, Харкові та Одесі. Тоді в БЕБ повідомили, що «організатору та трьом спільникам оголошено про підозру». 

За кілька днів два крупних ЗМІ повідомили, що суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою голові Всеукраїнської федерації спортивного покеру Сергію Єфіменко за незаконну діяльність з організації та проведення азартних ігор, посилаючись на свої джерела у правоохоронних органах.

В той же день видання The Gambler звернулось за офіційним коментарем до віце-президента клубу Ігора Романюка. Він повідомив нашим журналістом про те, що затримання - груба помилка з боку правоохоронців.

Згодом інформація підтвердилась. За чотири дні після взяття під варту голова Федерації спортивного покеру особисто у офіційному відео заявив, що не очікував таких висновків від ЗМІ і публікацій з неперевірених джерел. Водночас підтвердив, що слідство триває, сам він на час слідства - тимчасово не виконуватиме функції керівника федерації, але сама організація працюватиме у звичному режимі, а заплановані турніри - відбудуться.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України і світу: 

Не реклама, а продакт плейсмент. У КРАІЛ вже карають за рекламу, але кому треба - той обходить

Іван Рудий про ситуацію на ринку. Основні цитати голови регулятора

Вулкан, що заснув навіки. Онлайн-казино припиняє роботу в Україні

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин