Побувати в шахтах Соледару? Це можливо!

Платформа United24 розповіла про Minesalt - гру на базі Minecraft.

Що в ній цікавого? Те, що можна побродити копальнями Соледара. До того ж, персонажами гри стали амбасадори United24: засновник Virgin Group Річард Бренсон, лауреат Нобелівської премії в галузі фізіології або медицини Пол Нерс, актори Міша Коллінз, Кетрін Винник та Іванна Сахно, боксер Олександр Усик, астронавт Скотт Келлі, футболіст Олександр Зінченко.

У грі відтворені 16 локацій та 500 км тунелів Соледару. Завдання гравців - збирати кристали солі.

Соледар - місце найбільшого солевидобутку в Європі. З початку минулого року він окупований Росією. Розробники гри хочуть таким чином нагадати про це і про війну в Україні, а також забрати кошти на відбудову Великокостромської гімназії, яку зруйнували росіяни.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про ігри в Україні та світі: 

Інвестиційно неприваблива? Як відкрити казино в Україні

“Крім злості самого бійця - нічого не відбудеться”, - інтерв'ю з психологом про ігроманію в ЗСУ

Не реклама, а продакт плейсмент. У КРАІЛ вже карають за рекламу, але кому треба - той обходить

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин