Новина про ліквідацію КРАІЛ вбила інвестицію на мільярди гривень

Купівля готелів «Козацький» та «Україна» компаніями з ОАЕ скасовується. Про це у матеріалі для Українських новин заявив Антон Кучухідзе. Голові  Ukrainian Gambling Council про зрив угоди “нашіптали” інсайдери. Він наголошує: втратила можливість мати готелі світового рівня не лише столиця. Саме ці інвестори планували організувати там гральні зали та казино за найвищими стандартами, але  завадили “політичні амбіції і вузькоегоїстичні цілі” головного податківця країни Данила Гетманцева і його команди.

На думку Кучухідзе, ці державні діячі від початку легалізації грального бізнесу “не дають життя”  такому ефективному органу, як Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей.

Причин на те кілька: це і зацікавленість Данила Гетманцева у лотерейному бізнесі, і його поразка у спробах допомогти організаторам чорного і сірого грального бізнесу працювати без купівлі ліцензій або платити у казну вибірково. “Допомагає” податківцям добивати Комісію, за словами голови Ukrainian Gambling Council, - Мінцифри. У них, мовляв, теж свої інтереси, які відомство “подає під соусом” цифровізації (як з темою про ліквідацію КРАІЛ і переходу в онлайн-режим видачі ліцензій).

Нагадаємо, чотири дні тому стало відомо, що Комітет Верховної Ради з фінансів підтримав ідею ліквідувати КРАІЛ й автоматизувати видачу гральної ліцензії у сфері азартних ігор. Про це у своєму Телеграм-каналі написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Він  акцентував на вдячності за підтримку у цій ініціативі головному податківцю країни Данилу Гетманцеву.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний ринок України: 

Вкид, схожий на правду? Гравці “Космолот” повідомляють про масові блокування транзакцій

Кабмін виніс догану членкині КРАІЛ

“Уряд України мусить по-іншому подивитись на гральний бізнес”, - голова гральної асоціації Грузії Георгій Мамулаішвілі

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин