Бразильські VS українські податки на виграш. Хто веде?

Бразильська влада оновлює підхід до оподаткування виграшів у азартних іграх. Податок складе 15% від різниці між виграними коштами та поставленими.

На практиці це виглядає так. Ви поставили 5 доларів, виграли 30. Від суми виграшу віднімуть вашу суму ставки, і вже тоді від фінальної суми визначать 15% податку.

Чому ж це краще, ніж у нас? Більш продумано механізм: в Україні досі податок рахується по-дурному. Простий приклад ми наводили в нашому матеріалі.

«Гравець робить ставку: 100 гривень з коефіцієнтом 1,1. Ставка зіграла. Виграш – 110 гривень. Сплатити податок гравець має не з виграних 10 гривень, а з усіх 110 гривень… Отримує він в результаті 88 гривень 55 копійок. Ніби переміг, а ще й доплатити доведеться».

Якщо чиновники не вміють щось придумати самі, The Gambler радить їм хоча б списати у бразильських колег.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Ломбардам заборонили брати у заставу товари для військових. Чому це вважають недостатнім?

Давно відкрите питання. Розбір рішення РНБО з представником Центру відповідальної гри

“Почнуться скандали у банках…” Банкір про рекомендації для фінустанов від РНБО

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин