Беттинг на е-спорт: як почати і на що звернути увагу?

Кіберспорт набрав таку популярність, що його вже й називають окремо (esports). Звісно ж, на нього люди також готові ставити гроші. Що ж робити абсолютному новачку? Gambler підкаже!

🎰 По-перше, спробуйте грати самі. Аби бути акулою в певному виді спорту, не обовʼязково бити джебом по-кличківськи чи закидати мʼяч у кільце з сорока метрів. Але мати уявлення про гру – обовʼязково.

Практикуйтесь. Та ж Dota 2 лише здається складною. Коли ви зможете хоча б дограти раунд – ставити ще рано, але ви на вірному шляху. Інакше як відчути, хто фаворит і хто аутсайдер? Лише на досвіді. Нехай і не професійному.

🏀 На що звернути увагу? Перш за все, на конкуренцію. Ми б радили ставити гроші там, де це не надто популярно. Тоді ваша вірна відповідь матиме кращий коефіцієнт на виграш, а помилка буде більш відчутною (тобто вам все ж доведеться її виправити).

🚓 І памʼятайте про закон. Ця порада була б ідентичною для ставок на більш класичні види спорту, онлайн-казино чи лотерей. ЗАКОН ПОНАД УСЕ. Тобто ласі сайти-ноунейми зі смачними кефами не повинні заманити вас до своїх тенет.

💸 Памʼятайте, чесний гравець завжди за легальний спорт. А шулери нечасто лишаються безкарними (і це їм ще щастить, у Середньовіччі з ними боролись більш дідівськими способами). Ну що, ж The Gambler зичить вам лише перемог!

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України: 

Перемогти своїх. У Податковому комітеті похвалилися детінізацією, але у це вже мало хто вірить

БЕБ вилучили у нелегалів техніку і… передали ЗСУ!

Заслужені санкції. Про оборудки Паріматч пишуть британські ЗМІ

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин