«Шахраї, йдіть до…» – мабуть, так думав старий шотландець Девід Краудер, коли чув дзвінок. Це телефонувала лотерея, де він виграв мільйон фунтів!

Громадянин Великої Британії точно запамʼятає день, коли вирішив зіграти у щомісячній лотереї Postcode Millions. Містер Краудер не очікував перемоги. Тому, коли йому почали дзвонити з лотереї, Девід уперто ігнорував дзвінки (так-так, він подумав, що це шахраї).

Чи то дзвінки були надто настирні, чи то Краудер зацікавився – але банальна перевірка даних у Google розставила все по своїх місцях.

У планах переможця три речі – купити машину, зʼїздити до Австралії та займатись благодійністю. З чим ми вас і вітаємо, містер Краудер!

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще більше новин про азарт в Україні та світі: 

“Почнуться скандали у банках…” Банкір про рекомендації для фінустанов від РНБО

“Термінового нічого після рішення РНБО не станеться”. Ексклюзивне інтерв’ю від The Gambler

Пішли по регіональних ЗМІ. У КРАІЛ виписали штраф чернівецькому телеканалу за рекламу азарту

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин