Більше локалізацій богу локалізацій!

Пам'ятаєте, ми писали про Minesalt - гру на базі Minecraft?

Так от, Міністерство культури вирішило звернутись до світових розробників відеоігор, щоб такого було більше. А точніше - щоб було більше україномовних версій ігор та наших локацій в них.

«Понад місяць тому в нас була робоча нарада щодо пріоритетів міністерства за участю першої леді Олени Зеленської. Серед питань, які вона порушила, була проблема з надходженням на український ринок легальних комп'ютерних ігор українською мовою», - заявив в.о. міністра культури Ростислав Карандєєв.

Нагадаємо, ми розповідали, що у Німеччині створили комп'ютерну гру за мотивами війни в Україні. За сценарієм гри ви стаєте українським оператором дрону, який воює проти Росії, та можете знищувати російську бронетехніку.

Наша група Antytila написала пісню, що стала саундтреком гри.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про ігри в Україні та світі:

“Ми побачимо ще багато компаній, які просто вийдуть…”, - власник мережі гральних залів про ситуацію на ринку

Полювання на покер-клуби. Ще один “накрили” у Червонограді

Замість допомоги - цитата з закону. Гравці скаржаться на податок на виграш 

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин