У Великій Британії дві гучні дискваліфікації. І все через брудні ставки!

Втім, давайте по черзі. Гравець збірної Англії з крикету Брайдон Карс не встигне дебютувати за цю збірну. Перший матч буде влітку, а через пристрасть до ставок (ще й на свій вид спорту) Брайдон отримав цілющий бан на спортивну діяльність.

Обмеження діятимуть до кінця серпня. А якщо пан Карс спробує ще раз пограти з букмекером – в гру вступить умовна дискваліфікація (більше року), яка стане не умовною.

У британському футболі свій скандал. Там звинувачення отримав Марк Боуен – керівник відділу футбольних операцій футбольного клубу «Редінг». З квітня 2022-го він зробив 95 ставок на футбольні матчі.

У містера Боуена є час до 7 червня, аби відповісти на звинувачення. Хоча він і має невеличкий плюс – жодна зі ставок не була повʼязана з його футбольним клубом, тобто є шанс на більш мʼяке покарання.

Якщо коротко: гравця в крикет покарали за ставки на крикет, футбольного функціонера – за ставки на футбол. Краще б вони одне з одним у покер грали, мабуть.

ПІДПИСАТИСЯ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ

Ще новини про гральний бізнес України та світу: 

Участь нашої збірної у Євро - скасовується? Чи дійсно вболівальники не побачать футбол без підтримки Vbet?

Данило Гетманцев запропонував розігрувати в лотерею бронь від мобілізації

На систему онлайн-моніторингу немає грошей? 

The Gambler - новини українського азарту

The Gambler - це інсайдерська інформація про проблеми, з якими стикається молодий ринок легальних азартних ігор в Україні. Легальний азарт - це захист гравців, соціальна відповідальність, дотримання закону, інвестиції та надходження до бюджету країни. Хто намагається знищити легальний азарт, прикриваючись благими намірами?

The Gambler - це боротьба з «чорними» гральними залами, які заробляють на людському горі та нищать економіку країни. Розкриємо всі схеми нелегалів разом!

До новин